H Gastrade Xρυσός Xορηγός της 19ης Διεθνούς Εμπορικής Έκθεσης Alexpo 2023  

19 Μαΐου, 2023

 

Στο πλαίσιο της μακροπρόθεσμης στρατηγικής της για την ανάδειξη της Αλεξανδρούπολης σε περιφερειακό κόμβο της ευρύτερης περιοχής, η Gastrade ήταν ο Xρυσός Xορηγός της 19ης Διεθνούς Έκθεσης Alexpo 2023, της μεγαλύτερης εμπορικής έκθεσης της πόλης.

Τα τελευταία χρόνια, η Alexpo αποτελεί ορόσημο της εξωστρέφειας της Αλεξανδρούπολης και του δυναμισμού της επιχειρηματικής της κοινότητας. Αξίες που η Gastrade έμπρακτα υποστηρίζει από την ίδρυσή της με την υλοποίησή του Σταθμού υγροποιημένου φυσικού αερίου Αλεξανδρούπολης.

 

Στο περίπτερο της Gastrade οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το εμβληματικό Έργο που συμβάλλει δραστικά στην εξέλιξη και ανάπτυξη της πόλης τοποθετώντας την στο επίκεντρο των ευρωπαϊκών ενεργειακών εξελίξεων και δημιουργώντας νέες ευκαιρίες για όσους ζουν και εργάζονται σε αυτήν. Την ίδια στιγμή αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής των κατοίκων, καθώς υλοποιείται με σεβασμό στο περιβάλλον και σε συνεργασία με την τοπική κοινωνία. Σε αυτή την κατεύθυνση η εταιρεία ως υπεύθυνος και ενεργός κοινωνικός εταίρος έχει ήδη σχεδιάσει και πρόκειται να υλοποιήσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα δράσεων κοινωνικής ευθύνης.

 

Σχετικά με τη συμμετοχή της Εταιρείας στην Alexpo 2023, η κα Ελμίνα Κοπελούζου, Ιδρύτρια, Μέτοχος και Πρόεδρος της Gastrade, δήλωσε:  «Η Αlexpo αποτυπώνει το δυναμισμό της Αλεξανδρούπολης, η οποία εξελίσσεται σε ένα σημαντικό κόμβο ανάπτυξης, ασφάλειας και σταθερότητας για την Ελλάδα και όλη τη νοτιοανατολική Ευρώπη. Στην Gastrade, με την Αλεξανδρούπολη και τους ανθρώπους της αισθανόμαστε ότι έχουμε κοινή πορεία και κοινό μέλλον.  Γι’ αυτό και θα κάνουμε όσα περισσότερα μπορούμε για να βελτιώσουμε τη ζωή στην πόλη και τις προοπτικές των ανθρώπων της και ιδίως των νέων».

 

Αντίστοιχα, στον χαιρετισμό που απηύθυνε στα εγκαίνια της Έκθεσης ο κ. Κωστής Σιφναίος, Διευθύνων Σύμβουλος της Gastrade τόνισε μεταξύ άλλων: «Η Gastrade δεν θα μπορούσε να λείπει από την έκθεση Alexpo. Έναν θεσμό που αναβαθμίζει την Αλεξανδρούπολη και υπογραμμίζει τη μεγάλη εθνική σημασία της. Η σχέση της εταιρείας μας με την πόλη είναι ήδη πολύ δυνατή. Είμαστε όλοι υπερήφανοι υποστηρικτές της και θέλουμε να αποτελούμε αναπόσπαστο μέρος της ζωής της. Να στηρίζουμε τις ανάγκες και τα όνειρα των ανθρώπων της και ιδίως των νέων. Θα το δείξουμε με πράξεις, δίνοντας ενέργεια στο κοινό μας μέλλον και στους κοινούς μας στόχους».